ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Η βασική νότα αυτού του βιβλίου είναι η ελευθερία, η αποκάλυψη και η αποδέσμευση του άγνωστου μυστηρίου στον άνθρωπο, η ελευθερία της αστραπής!

Όσοι αισθάνονται μεγάλη ένταση μέσα τους, όσοι ποθούν την ελευθερία και δε μπορούν να τη βρουν στις «ελευθερίες» που έχουν, καλούνται να διαβάσουν αυτό το βιβλίο και να το ζήσουν.

Είναι γραμμένο για κείνους που έχουν δυνατό πνεύμα και πύρινη καρδιά. Έχει γραφεί με μεγάλο πόνο, ένταση, αγάπη, έκσταση και πειθαρχία. Είναι ένα δώρο στη νεολαία του κόσμου, ένα δώρο για να την εμπνεύσει να ελευθερωθεί από τις χειροποίητες αλυσίδες και τις φυλακές.

Είναι μια φωτιά που θα πυρακτώσει τις καρδιές εκείνων που με νοημοσύνη ψάχνουν τα βαθύτερα, αληθινά στρώματα της ελευθερίας.

Ένας νεαρός σε μια στιγμή τρέλας ξεσχίζει τα ρούχα του. Γυμνός στέκεται πάνω σε ένα βράχο και φωνάζει με δυνατή φωνή,

«Ελευθερία, ελευθερία, ελευθερία!» και ύστερα ρίχνεται στον ωκεανό.

Αυτή την εποχή αναρίθμητοι γνωστικοί τρελοί, παράτολμοι, θα ξεσκίσουν τις μάσκες τους, τα φθαρμένα συναισθηματικά και νοητικά τους ενδύματα και αφού σταθούν αγνοί και καθαροί πάνω στο βράχο της δικής τους ύπαρξης, θα ριχτούν στον ωκεανό της ουσιαστικής ελευθερίας τους. Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο για τέτοιους «τρελούς». Αυτοί θα ξέρουν πώς να προσεγγίσουν το Λωτό και να ελευθερώσουν το Πετράδι.

Αυτή είναι η εποχή της απελευθέρωσης και η αναπτυσσόμενη ενέργεια της ελευθερίας στην ανθρώπινη ψυχή δε θα ανεχτεί πια κανενός είδους σκλαβιά. Σαν μια μεγάλη πλημμύρα, η ενέργεια της ελευθερίας θα σαρώσει όλα τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο της νέας εποχής της απελευθέρωσης.

Είναι η φωτεινή πλημμύρα της Εποχής του Υδροχόου, η ενέργεια της ελευθερίας, που κυλάει από τα βουνά στις κοιλάδες. Και η νεολαία όλων των εθνών θα χρησιμοποιήσει αυτή την ενέργεια για να δημιουργήσει τη νέα κουλτούρα και το νέο πολιτισμό.

Αν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τον παλιό, φθαρμένο εαυτό σας.

Αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μόνοι με πύρινες σταγόνες να κυλούν στα μάγουλα σας και με νέους ορίζοντες στην καρδιά σας.

Αν είστε έτοιμοι να περπατήσετε πάνω στην καυτή άμμο της ανθρώπινης θυμαπάτης και πλάνης και να αναπνεύσετε τον καθαρό αέρα των ψηλών βουνών μέσα σας.

Αν είστε έτοιμοι να απαρνηθείτε τους λαθεμένους δεσμούς και τα παλάτια των ονειροπολήσεων σας.

Αν είστε έτοιμοι να καταστρέψετε τα σιδερένια κάγκελα της φυλακής σας.

Τότε είστε έτοιμοι να αρχίσετε αυτό το βιβλίο και να εργαστείτε με τον εαυτό σας.

Είναι γραμμένο για σας.

Είναι ένα ξεχείλισμα μιας πύρινης αγάπης για σας.

Η μεγαλύτερη στιγμή στη Ζωή σας θα είναι εκείνη η στιγμή που θα σταθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Η στιγμή αυτή θα ξεπεράσει όλες τις χαρές του κόσμου, θα είναι η γέννησή σας, η στιγμή της μεγαλύτερής σας αφύπνισης, της μεγαλύτερης ελευθερίας σας.

Η ενέργεια της ελευθερίας γίνεται μια ατραπός πάνω στην οποία ο προσκυνητής του πυρός ταξιδεύει προς την Πηγή του πυρός.

Πρέπει να κάνει μεγαλύτερα βήματα προς την ολοκληρωτική ελευθερία του.

Με κάθε βήμα ο χώρος στον οποίο Ζει και αναπνέει γίνεται μεγαλύτερος, πλατύτερος, μέχρις ότου στο τέλος βρίσκεται στον απεριόριστο Χώρο.

Τα εφτά βήματα της ελευθερίας είναι οι εφτά τεχνικές της επιστήμης της Αυτοπραγμάτωσης.

Με αυτά τα εφτά βήματα της ελευθερίας ο Σπινθήρας επιστρέφει Σπίτι.

Η ελευθερία κερδίζεται βήμα με βήμα είναι μια, διαδικασία διεύρυνσης της συνείδησής σας μέσα στα ανώτερα επίπεδα της ύπαρξής σας για να φτάσετε «το Πετράδι στο Λωτό».

Όταν αποκτήσετε αυτή την ελευθερία, θα νιώσετε αληθινή αγάπη.

Θα χαρείτε την αληθινή ομορφιά και την καλοσύνη.

Η Ζωή σας θα είναι μια ακτινοβόλα υπηρεσία για την ανθρωπότητα, θα γίνετε ένα φωτεινό αστέρι στον ωκεανό του γαλάζιου Διαστήματος, του Κοσμικού Σπιτιού σας.

Ομ Μάνι Πάντμε Χουμ

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s